Бореться з корупцією: глава НАПКА отримує захмарну зарплату

За останні півроку розмір заробітної плати голови Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак досяг позначки 100,7 тис. грн. в місяць проти 143,6 тис. грн. в минулому році.

Про це свідчить звіт Рахункової палати про результати аудиту НАПКА з вересня цього року.

У той же час зазначається, що середньомісячна зарплата заступника голови НАЗК в нинішньому році склала 76,8 тис. грн., членів НАЗК від 69 до 76,4 тис. грн.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Трампу радять дати Україні грошей

Рада національної безпеки США буде рекомендувати президенту Дональду Трампу надати Україні озброєнь на 47 мільйонів доларів.

Про це повідомляють джерела в Держдепартаменті. Рада Нацбезпеки засідала в четвер.

Варто зазначити, що Конгрес США схвалив оборонний бюджет країни на 2018 фінансовий рік. У ньому передбачено, що 350 млн. доларів будуть передані Україні на підвищення обороноздатності країни.

Не для людей зі слабкими нервами: українських льотчиків годували черв'яками й тарганами

Військові прокурори провели перевірку в їдальні Харківського Національного інституту Повітряних сил.

Про це написав у Facebook головний військовий прокурор України Анатолій Матіос. За його словами, вищих посадових осіб ВНЗ затримали.

"Керівник і заступник керівника ХНІВС відповідно вчора перший (генерал-майор) і сьогодні другий (полковник) затримані військовою прокуратурою. Завтра суд обиратиме запобіжний захід обом", - написав Матіос.

ДТП з Зайцевою: потерпілий розповів про моторошні секунди

Потерпілий в страшному ДТП в Харкові Юрій Неудачин описав найстрашніший момент свого життя.

"Почув удар, підняв голову, побачив, як летить на мене машина. Отямився вже в метрах 15 звідти", - сказав Неудачин.

Американський есмінець влетів в японський буксир: перші подробиці

Біля берегів Японії есмінець ВМС США USS Benfold зіткнувся з місцевим буксиром. Американський військовий корабель сильно не постраждав.

"На кораблі ніхто не постраждав, а USS Benfold завдано мінімальної шкоди, у нього подряпини на боці", - йдеться в повідомленні Сьомого флоту США.

За попередньою версією, причиною аварії стало те, що на буксирі не впоралися з керуванням.