Для перемоги над агресором Україна повинна послабити Росію зсередини і, дочекавшись відповідного моменту, напасти на неї.

Відповідну думку висловив депутат Верховної Ради, лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький в ефірі каналу ZIK.

"Росія боїться того, що буде визнана світовим співтовариством учасником війни на Донбасі, тому вона використовує свої сили, дуже потужні сили, досить обмежена, наприклад, вона там не використовує авіацію. А у нас були можливості використовувати там українську авіацію. Ми досі цього не робимо тільки черех те, що у нас боягузливий начальник Генерального штабу", – зазначив він.

Він зазначив, що офіційний Київ повинен знайти і натиснути на "больові точки" Кремля, щоб закінчити війну.

"Таким же способом необхідно послабляти Росію зсередини, а це можливо, тому що там є багато внутрішніх, національних, соціальних, релігійних проблем. Є моменти, є точки, за якими можна бити", – зазначив депутат.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

На думку Білецького, Росію треба послабити геополітично, а також зміцнити українську армію. Тільки після цього, потрібно напасти на країну.

"Дипломатія буде потрібною потім, для того щоб скласти гарний мир за столом переговорів", – підсумував Білецький.


Білецький: у Росії є дуже великі сили, які допоможуть нам послабити її зсередини


Як повідомляв портал "Знай.uа", центр передового досвіду з питань стратегічних комунікацій НАТО зробив дослідження, згідного якого геополітична боротьба навколо України і присутність НАТО в країнах Балтії та Польщі є основними об'єктами уваги кремлівських ботів.