Скандальний закон про освіту вже вніс розкол між Україною та деякими сусідніми державами. Найактивнішими виявилися угорці, які заявили, що тепер будуть протистояти всім спробам нашої країни зблизитися з Європою. Також своє невдоволення цим законом висловили уряди Румунії та Польщі.

Для того, щоб розібратися у ситуації, в Києві організували Форум національних меншин України, на якому повинні були обговорити всі актуальні питання. Але не судилося.

На самому початку заходу до залу спробували проникнути люди, деякі з яких були у камуфляжі.

«Тут ми шукаємо іноземних громадян. Може є і представники Партії регіонів», - пояснили вони свою поведінку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Організатори не пустили їх до залу, сказавши, що потрібно було заздалегідь зареєструватися. Тоді під крики, що це «сепаратистськи збори» молоді люди спробували силою проникнути до залу. Але у них це не вийшло.

В результаті «звичайних громадян України», як представилися гості, все-таки пропустили до зали, де вони продовжували з'ясовувати стосунки і шукати «зрадників». Так само була викликана поліція, яка на місці склала протокол правопорушення, хоча ніхто з присутніх не захотів давати пояснення.

«Якщо вони обговорюють закон про освіту, то чому немає представників влади? - запитав один з непрошених гостей. - Хто вони такі щоб обговорювати такі питання ?!»

Нагадаємо, раніше відома українська організація загриміла в міжнародний список терористів.