Учасники моніторингової місії ОБСЄ помітили колону військової техніки, яка рухалася в бік Луганська.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, разом з технікою були помічені люди у військовій формі.

"Патруль СММ зафіксував колону машин в складі не менше 6 вантажівок військового типу, 2 бронетранспортерів, 1 зенітної установки (ЗУ-23), а також понад 20 цивільних автомобілів без номерних знаків щонайменше з 50 озброєними особами на автодорозі поблизу Дебальцевого Донецької області" , - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Інший патруль зафіксував цю ж колону в с. Весела Тарасівка (15 км на захід від Луганська).

Бойовики в Луганську

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ватажок фейковий "ЛНР" Ігор Плотницький заявляє, що ситуація в Луганську знаходиться під його контролем і найближчим часом буде повністю вирішена. Ватажок "ЛНР" підтверджує, що ситуація пов'язана з відстороненням Ігоря Корнета від посаді міністра внутрішніх справ "в зв'язку з порушенням кримінальної справи.

"Події сьогоднішнього дня в черговий раз довели, що рішення було прийнято вірне. Спроби певних структур Міністерства внутрішніх справ в такий спосіб оскаржити рішення суду перейшли всі межі допустимого", - заявляє Плотницький.