Запасів вугілля на складах Слов'янської ТЕС вистачить тільки до кінця поточної доби. Про це повідомляє прес-служба "Донбасенерго".

"Заплановане на сьогодні надходження 428 піввагонів палива для Слов'янської ТЕС не передбачається через значні пошкодження залізничного полотна на ділянці Ясинувата — Скотовата в результаті обстрілу", — сказано в повідомленні.

Читайте також: Придніпровська ТЕС припинила роботу

"Слід зазначити, що наявного на паливному складі вугілля, а це 1 958,0 тонн, вистачить тільки для роботи до кінця поточної доби", — зазначили в "Донбасенерго".

Також вказано, що на паливному складі Слов'янської ТЕС знаходиться також 18 100 тонн вугілля на відповідальному зберіганні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Це вугілля не може бути використане у виробничій діяльності по причині його арешту правоохоронними органами. Теоретично цієї кількості вистачило б для роботи корпусу протягом 10 днів", — йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 7 серпня на Слов'янську ТЕС привезли вугілля, і робота була продовжена на добу-дві. На Слов'янську ТЕС прибуло 107 вагонів з вугіллям — 5,3 тисячі тонн. На самому паливному складі Слов'янської ТЕС у цей момент знаходилося лише 156 тонн вугілля — на кілька годин роботи.

Нагадаємо, на паливному складі Слов'янської ТЕС було також 18 100 тонн вугілля на відповідальному зберіганні. Це вугілля не могло бути використано у виробничій діяльності з причини арешту його правоохоронними органами. Теоретично цієї кількості вистачило б для роботи корпусу протягом 10 днів.