У жителя Роменського району Сумщини невідомі вкрали 34 вулики, кожен вагою близько 20 кг. Це сталося в сусідньому районі, неподалік села Байрак Липоводолинському району.

"Чоловік вивіз вулики в поле, залишив без охорони. Поставив неподалік медоносних рослин. А коли приїхав провідати свої вулики, то не знайшов їх. Ми відкрили провадження по статті "крадіжка". Вулики шукають , сума збитку встановлюється", - розповіли "Знай" в прес-службі Сумської міліції.

Читайте також: На Вінничині лікують бійців АТО бджолами

Там додають, що точний день крадіжки невідомий. Бо власник навідувався до своїх бджіл не щодня. Швидше за все, зловмисники поцупили вулики вночі. Тоді бджоли сплять, тому не покусають незнайомців. Тому всіх їх будиночки із медом могли спокійно завантажити у велику машину та завезти в сусіднє село.

В міліції просять допомогти в розшуку вуликів. Якщо ви їх побачите, то телефонуйте до Липоводолинського райвідділку МВС.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще