У вівторок, 11 серпня, під обстрілами бойовиків в Станично-Луганському районі поранення отримав військовослужбовець 128-ї бригади ЗСУ.

Про це повідомили в прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Уточнюється, що бойовики використовували міномети для обстрілів сіл Болотене і Сизе Станично-Луганського району.

"Сам районний центр бойовики обстріляли зі стрілецької зброї. В результаті обстрілу на блокпосту отримав поранення військовослужбовець 128-ї бригади ЗСУ - водій відділення мінометного взводу", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Терористи створили блок-пост з бюстом Леніна біля Докучаєвська

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами глави ОВГА Георгія Туки, практично по всій лінії вздовж лінії розмежування зберігається тиша, "за винятком локальних перестрілок".

"Таке враження, що терористи в останні дні пристрілювалися з забороненої зброї, а тепер просто чекають, як на це реагуватиме міжнародна спільнота і Україна", - зазначив він.

Нагадаємо, упродовж вчорашньої доби, 11 серпня, представники незаконних збройних формувань 87 разів порушили режим припинення вогню. 12 разів найманці застосували артилерію, 21 - міномети, 5 - реактивні системи залпового вогню БМ-12 "Град", 65 разів обстрілювали наші позиції з гранатометів і стрілецької зброї.