У Миколаєві 15 грудня невідомі підпалили кросовер Mercedes ML 350, який стояв на вул. Соборна (Радянська), 13.

Як передають місцеві ЗМІ, посилаючись на очевидців події, двоє невідомих облили капот Mercedes горючою рідиною з пластикової пляшки, після чого підпалили. Тут же злочинці зникли у дворах.

Крім того, постраждали автомобілі, які стояли поруч.

Як стало відомо, Mercedes належить директору стоматологічної клініки "Центр сімейної стоматології", яка розташована в будинку навпроти. Власник автомобіля вчасно побачив загоряння і почав його гасити разом з сусідами.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Підпал авто

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в російській Пермі чоловік невідомо навіщо вирішив підпалити автомобіль Mercedes, припаркований біля житлового будинку. Намагаючись здійснити акт вандалізму, хуліган підпалив себе. Момент підпалу зафіксувала камера відеоспостереження поруч з місцем.