28-річна співачка з українського міста Сміла STEFF-A, що в Черкаській області, очолила російський чарт iTunes.

Як пишуть російські ЗМІ, українка обійшла в рейтингу Ольгу Бузову, Мота, Елджея і інших артистів. При цьому на вершину її пісня "Серед мільйонів очей" вибралася за день.

Про STEFF-A (Стефанія Артеменко) відомо небагато. Дівчина одна виховує сина, в минулому виступала в караоке-барах Києва і Москви.

STEFF-A

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Віра Брежнєва поділилася рідкісним фото зі своєю молодшою ​​дочкою Сарою, яка росте дуже схожою на неї. Віра Брежнєва часто публікує у своєму блозі фото і відео з концертів, нерідко на її сторінці з'являються знімки з колегами, або з подорожей.

Чого не можна сказати про фотографії з рідними. Своє сімейне життя співачка намагається не афішувати, тому фото з чоловіком Костянтином Меладзе - табу для неї, і лише періодично вона радує фанатів знімками зі свого мамою, сестрами і дочками.