Працівники Арцизького райвідділу міліції Одещини застосували автоматичну зброю, щоб припинити масовий безлад за участю озброєних злочинців, повідомляє УМВС області.

У полі за с.Садове Арцизького району 12 серпня між двома місцевими жителями та приватним підприємцем виник конфлікт з приводу пасовища, в ході якого бізнесмен поранив чоловіків зі зброї, після чого зник з місця події. Поранених доставили до районної лікарні.

Наступного дня підприємець повернувся до села в оточенні приблизно двадцяти невідомих осіб, чим викликав обурення інших селян. Близько дев'ятої години вечора біля будинку підприємця зібралися більше півсотні місцевих жителів та вимагали його затримання.

Для врегулювання ситуації особовий склад Арцизького райвідділу міліції підняли по тривозі та направили на місце події. Будинок було оточено.

Невідомий чоловік з боку городу підприємця п'ять разів вистрілив у бік працівників міліції.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Читайте також: Мешканець Полтави розстріляв двох чоловіків на зупинці

Правоохоронці вимушені були здійснити постріли у бік стріляючого з автоматичної зброї.

Після цього натовп розійшовся. На місці події затримали 11 чоловіків. Усіх правоохоронці доставили до відділення міліції.

Також з місця події до Арцизької ЦРЛ було доставлено чоловіка з вогнепальним пораненням руки та голені. Особу пораненого встановлюють.

Нагадаємо, днями одеська міліція затримала 64-річного чоловіка, який з вогнепальною зброєю напав на свою дружину. Чоловік поранив жінку, яка вдвічі молодша за нього, і забарикадувався у своїй квартирі.