На сайті Another.Kiev показали фото покинутого і розграбованого бункера Військово-Повітряних сил України.

Ці знімки викликали активне обговорення у соцмережі.

"Час вносить свої корективи і подібні величезні підземні споруди більше не потрібні військовим. Частину розформували п'ять років тому, військові розпиляли все, що було цінного. Всюди розвішані таблички з бойовими характеристиками авіації", - пишуть автори фото.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначимо, що вже кілька років поспіль, практично від самого початку ворожого вторгнення на Донбасі, провідні силові відомства та дипломати обговорюють перспективи надання Україні летальної зброї. Втім, докази її існування на наших територіях час від часу стають очевидними.

Нещодавно офіційний ресурс батальйону "Азов" видалив доступні раніше матеріалі про пристрілювання бійцями цього підрозділу в липні 2017 року американських гранатометів PSRL-1.

Звернув увагу на це дослідник проекту BellingCat з питань Східної Європи Арік Толер:

"З http://Azov.press цього ранку видалений матеріал, який показував бійців з розпізнавальними знаками "Азова", які використовували PSRL-1. Можливо, навіть з високою ймовірністю, що ці гранатомети зараз зберігаються в арсеналі, але влітку "Азов", - підкреслив він.

Цікаво, що ще у липні минулого року бійці ознайомилися із новою зброєю і взяли її на оснащення полку.

При цьому у Національній гвардії України заперечували цей факт.

Дивіться: летальна зброя Україні

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп ухвалив важливе рішення щодо надання летальної зброї Україні.