Найкращим актором всіх часів визнали відомого голлівудського актора Тома Хенкса.



Визначити переможця змогло масштабне голосування на популярному порталі Ranker, в якому взяли участь понад 1,1 мільйона користувачів всесвітньої павутини.



Зірка фільмів "Форрест Гамп", "Великий", "Філадельфія", "Врятувати рядового Райана" і багатьох інших отримав більше 22 тисяч голосів шанувальників кінематографа і виявився на першому місці в рейтингу. Другу позицію посіла американська акторка Бетт Девіс ( "Все про Єву", "Смерть на Нілі"), а замикає трійку лідерів актор театру і кіно Марлон Брандо ( "Хрещений батько", "Апокаліпсис сьогодні", "Трамвай Бажання").

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


До списку десяти найвидатніших акторів в історії кінематографа увійшли Роберт де Ніро, Джеймс Стюарт, Джек Ніколсон, Кетерін Хепберн, Морган Фрімен, Ентоні Хопкінс і Дастін Хоффман.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що кінокритики вирішили, який фільм став найкращим в 2017 році.