Справа Єфремова: суд ухвалив остаточне рішення

У Старобільському районному суді Луганської області обрали продовження до 12 березня включно утримання під вартою екс-голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді України Олександра Єфремова.

І воно туди ж: у Путіна з'явився гідний конкурент

12 грудня прийшов зареєструватись до російського ЦВК житель Петербурга Анатолій Обросков. Він назвав себе кандидатом від незареєстрованої партії П.У.Т.І.Н.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Звірячі розбірки потрясли Київ

В Києві сталося кілька нападів із застосуванням ножа - один чоловік загинув, ще двоє залишилися з важкими травмами. Випадок зі вбивством стався 11 січня по вулиці Азербайджанській у Дніпровському районі.

Світ обрав найкращого актора всіх часів

Американський кіноактор Том Хенкс визнаний кращим актором всіх часів. Такими є результати онлайн-голосування, в якому взяли участь вже 48,6 тисяч користувачів.

Гола українка атакувала друга Путіна

У Празі, де проходять президентські вибори, активістка руху Femen кинулася на главу країни Мілоша Земана, коли той прийшов до виборчої дільниці.