Екс-радник міністра внутрішніх справ Ілля Кива знову виступив на пропагандистському російському каналі.

У програмі "60 хвилин" він заявив, що Росія найбільше зацікавлена ​​в поставках в Україну летального зброї з США.

"Зараз в поставках зброї Україні я думаю, що найбільше зацікавлена ​​Москва, Кремль. Адже ви самі весь ефір говорите, що Путін почав свою передвиборну кампанію. І вона спрямована на формування противника. І чим раніше Україна отримає американську зброю, а я в цьому більше ніж упевнений, тим страшніше буде здаватися Україна для росіян", - сказав Кива.

Він зазначив, що Путін завжди буде переконувати росіян в тому, що українці це вороги і противники, які підбираються до Росії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Кива у пропагандистів

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що після скандального інциденту з вічним вогнем в столичному парку Слави соратник Арсена Авакова Ілля Кива втулив МАФ під обеліском, щоб цілодобово охороняти його від вандалів. Однак, напевно, забув запитати дозволу у відповідних органів на установку цієї "будки".