Скарби Януковича: долю вкрадених мільярдів засекретили

Текст вироку Краматорського міського суду щодо спецконфіскаціі 1,5 мільярда доларів США оточення колишнього президента України Віктора Януковича засекречений в рамках проведення слідства. Документи приховали не для того, щоб прикрити когось із посадових осіб або якихось окремих комерційних структур, як пояснив заступник генерального прокурора України Євген Єнін.

Дивіться: Гроші Януковича - All Jazeera опублікувала засекречене рішення суду

Новий флешмоб у мережі страшніше за "Синіх китів"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У мережі набуває популярності новий небезпечний флешмоб, який запустили під назвою Tide Pod Challenge. Бажають слідувати інструкції по виконанню можуть погано закінчити своє життя. Підлітки жують на камеру гель-таблетки для прання Tide, щоб набрати побільше лайків. Флешмоб розпочався з публікації на пародійному сайті The Onion в 2015 році. Малюк хотів з'їсти синю і червону миючу капсулу. Користувачі тоді помітили, що продукт виглядає, як звичайний мармелад.

Вбивство Ноздровської: відкрилися нові обставини у справі

Вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської не має політичного підґрунтя і мотивоване виключно особистою неприязню двох сімей, а у вбивці міг бути спільник. У слідства є всі підстави вважати, що вбивцею є саме Юрій Россошанський, при цьому у МВС побоюються: широкий розголос справи може нібито зашкодити встановленню всіх обставин злочину.

Дивіться: прощання з Іриною Ноздровською

Колонізатори Марсу ризикують не повернутися?

Політ на Марс досить дорого обходиться здоров'ю космонавтів. До такого висновку вчені дійшли, проаналізувавши кількість радіації, яку повинні отримати пасажири марсіанського експреса. За їх підрахунками, тільки за один політ по найкоротшій траєкторії астронавт отримає більше половини всієї норми опромінення, допустимої за життя. Це означає, що ніхто не зможе побувати на Червоній планеті двічі.

Криваві сутички у Сумах: копи затримали знавіснілого стрілка

На Привокзальній, у Сумах, вночі поблизу одного з магазинів сталася стрілянина. Інспектори помітили групу громадян, які спілкувалися на дуже підвищених тонах. Копи зупинилися і попрямували до громадян, щоб попередити, ймовірно, подальшу бійку. У цей момент з намету, поблизу магазину, вибігли двоє чоловіків, один з яких намагався кинути в іншого стільцем.

Стеля популярного клубу поховала людей живцем

У португальському місті Тондела 8 осіб загинуло та 50 отримали поранення під час пожежі в розважальному центрі. Відомо, що госпіталізували понад 30 осіб, більшість яких у дуже важкому стані. Вогонь спалахнув в розважальному центрі близько 21.00. Як раз в той час відвідувачі вечеряли в ресторанах, відпочивали в басейні, переглядали футбольний матч.