Опальний депутат-втікач Олександр Онищенко оголосив аукціон з продажу "унікальної" картини, на якій зображений його колега, нардеп Антон Геращенко, який облизує тарілку.

Про це повідомив Онищенко на сторінці в Facebook, 15 січня.

"Продаю картину. Декаданс, Полотно, масло, хороша для вітальні, а краще - їдальні. Заряджена на позитив. Виставляю на аукціон.

Початкова ціна - $100. Аукціон закінчується о 24:00 сьогоднішнього дня!", - написав він.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Охочих придбати картину, як бачимо з коментарів, знайшлося не багато. Однак українці покритикували витівки депутатів.



Нагадаємо, винахідливі українці вирішили використати курйозний випадок із народним депутатом Антоном Геращенком, якого засікли за пікантним заняттям. Очевидно екс-раднику міністра так була до вподоби страва, що він прийнявся облизувати тарілку. Цей мем і став героєм посуду. Лінія сатиричного посуду отримала назву "Лизоблюдство".

Как ранее сообщал информационный портал "Знай.ua", народний депутат Олександр Онищенко та російський олігарх Павло Фукс придбали у втікача-бізнесмена Сергія Курченка компанію, яка володіє 160 мільйонами доларів заморожених активів екс-президента Віктора Януковича.