У суботу та неділю, 20 і 21 січня, стихія приготувати подарунок у вигляді поривчастого вітру, мокрого снігу з дощем мешканцям Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

Так, за даними Українського Гідометцентру, в п'ятницю у західних, південних і східних областях очікуються сильні пориви вітру до 15-20 м/с, на крайньому заході країни місцями до 25 м/с. Про це повідомляють в прес-центрі ДСНС.

По всій Україні оголосили штормове попередження


Вночі в Кіровоградській, Черкаській, Київській, Чернігівській і на Закарпатті місцями сильний сніг. На дорогах - ожеледиця.

"Атмосферну циклонічну смугу розірвало, частина негоди пішла на північ, частина - на Чорне море. А з Польщі нас закидає черговою порцією снігу. Важкою залишається ситуація на півдні, особливо в Одеській області - там до сьогоднішнього армагедона з опадами додався штормовий вітер", - пише на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталія Діденко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У суботу, 20 січня, на заході та півночі очікується від -4 градусів до -1, на сході сніг, від -6 градусів до +2, на півдні мокрий сніг з дощем від -4 градусів до +4. У Києві без опадів, а стовпчик термометра протримається в межах 1-5 градусів нижче нуля.

Прогноз на суботу


У неділю, 21 січня, сніг буде в західних і центральних регіонах України. На сході і півдні - мокрий сніг з дощем. Температура повітря на заході від -6 градусів до +1, на сході від -3 до +3, на півночі від -10 до -3, на півдні - від -6 градусів до +1. У центрі від -8 градусів до +1 градуса.

Прогноз на неділю


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як потужна злива паралізувала велике українське місто.