Як всім відомо, 2012 рік повинен був стати останнім роком існування людства. Тоді, за заявою вчених, в день зимового сонцестояння, 21 грудня, закінчувався цикл за календарем Майя, і це означало початок армагедона. Після того, як стало ясно, що ніякого кінця світу не відбулося, стали говорити, що апокаліпсис тільки попереду.

Після цього кожен рік вважають останнім, і 2018 не став винятком. Є кілька найгучніших теорій, коли ж це станеться і яким чином.

Потоп

Американський професор Джеймс Хансен стверджує, що навесні 2018 року розверзатиме кліматичний пекло на землі. Він каже, що майже півроку не перестаючи буде йти дощ. Британія, Іспанія та Італія опиняться під водою, а Індію накриє жахливе цунамі. Після затопить і весь світ. Професор засновує свої прогнози на даних про зміну клімату, а причиною буде глобальне потепління.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Метеорит

Не виключено, що цього року нас знищить метеорит або комета. Цього разу з таким прогнозом виступили індіанці хопі, посилаючись на власні стародавні тексти.

Старійшини племені навіть провели зустріч з американською адміністрацією, щоб попередити людство, але космічні агентства щодня відстежують всі об'єкти, які потенційно могли б впасти на Землю. Поки таких немає, можна спати спокійно.

Війна

Тлумачі Нострадамуса стверджують, що пророк передбачив в 2018 році початок величезної війни між християнами і мусульманами.

Також про такий результат подій заявила провидиця Сьюзан де Вірі. За її словами в поточному році КНДР почне ядерну війну.

Прихід Антихриста

Французький конспіролог Матьє Жан-Марк Джозеф Родріго висунув теорію, що 24 червня 2018 року змінить Антихрист. Свої слова він підкріпив цитатами з книги "Одкровення".

"І діяти дано йому влада 42 місяці. Мудрість тут. Порахує число той, хто має звіриний розум, бо число це людське; його число 666".

Провівши розрахунки на основі тексту конспіролог і отримав дату.

Інше

Багато відомих екстрасенсів, конспірологи, вчені і провидці висувають ще безліч теорій. Це і рептилоїди з Нібіру або інші вищі істоти, які вже давно таємно нами правлять. Це поява якогось чергового пророка. Або ж епідемії, хвороби, віруси та інше.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", недавно з'ясувалося, що експерти змогли встановити деякі нові відомості, які відкривають розташування Нібіру в космічному просторі.