Російський президент Володимир Путін піде на відкриту військову агресію проти України, коли економічне становище Росії стане дуже поганим.

У цьому впевнений журналіст Аркадій Бабченко.

"На жаль, велика війна, напевно, все-таки ще буде. І я думаю, що ініціатором великої війни буде Росія. Тому що коли економічна ситуація там підійде до стану Венесуели, а вона підійде до цього стану, тому що в XXI столітті країни або розвиваються, або починають регресувати і відкочуватися назад ... " - зазначив журналіст.

За його словами, коли Росія дійде до стадії Венесуели, у Путіна більше не буде виходу, як починати війну.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли вона докотиться до стадії Венесуели, коли не буде ні ковбаси, ні туалетного паперу, на жаль, у Володимира Путіна не буде ніякого іншого варіанту впливати на внутрішню політику, крім зовнішньої війни. Зовнішня війна - це в першу чергу, звичайно ж, Україна ", - припускає Бабченко.

Путін в ополонці

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що одіозний перший заступник Голови комітету у справах СНД Державної думи Росії, визнаної нелегітимною в Україні, Костянтин Затулін в 2010 році обіцявн не відколювати Крим.