По всій Україні масово звільняються патрульні поліцейські.

Як пише UBR, в зв'язку з цим народний депутат від БПП Сергій Каплін зареєстрував постанову, згідно з яким для звіту до Верховної Ради викликається керівник Національної поліції Сергій Князєв. Народні обранці хочуть зрозуміти, з якої причини масово звільняються копи.

У листопаді минулого року стало відомо, що в Україні є 11 тисяч 663 патрульних, а звільнили 1 311 осіб, нібито велика частина з них пішли за власним бажанням.

Деякі патрульні вказують, що вони розчаровані службою - часто зусилля патрульних розбиваються об бюрократію.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зміни в ПДР України 2018

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ека Згуладзе екс-заступник міністра внутрішніх справ України вирішила відмовитися від українського громадянства і відновила грузинське. Про це розповів заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПЛ України Юрій Гримчак.

Варто нагадати, що Згуладзе була першим заступником міністра внутрішніх справ Грузії в період президентства видвореного напередодні з України Міхеїла Саакашвілі, після цього в 2014 році вона взяла українське громадянство і працювала в МВС.