Впродовж минулої доби в зоні АТО бойовики активно обстрілювали українські позиції. "Перемир'я" призвело до того, що один воїн загинув, ще п'ятеро отримали серйозні поранення, двоє - бойові травми. В цілому терористи 15 раз вели прицільні обстріли.

На луганському напрямку ворог активізувався навколо Троїцького, де кілька годин вів вогонь з артилерійських установок калібру 122 і 100 мм, мінометів, озброєння БМП, зенітної установки і гранатометів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.



Неподалік від Кримського і Світлодарська незаконні збройні формування застосували міномети 82-го калібру і стрілецьку зброю, а захисників Катеринівки - обстрілювали з протитанкового ракетного комплексу і гранатометів.

На донецькому напрямку епіцентром вогневої напруги стала приморська ділянка нашої оборони. Тут ворог застосував 120-мм міномети поблизу населених пунктів Лебединський і Ломакіна. Також з мінометів, але калібру 82-мм, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів загарбники обстрілювали наші опорні пункти біля Пісків, а в передмісті Авдіївки - вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як українські воїни потрапили в пастку бойовиків.