Зірка телепроекту "Дом-2", співачка Ольга Бузова, концерт якої раніше скасували в одному з російських міст, назвавши її творчість "приниженням культури", показала шанувальникам чергове провокаційне фото. Знімок у відвертому вбранні співачка опублікувала в своєму Instagram.

На фотографії Ольга Бузова зображена у напівпрозорому боді, яке відкриває її пікантну частину тіла. Цікаво, що співачка сфотографувалася в не зовсім вдалій позі, що обурило її фоловерів.
Знімок з оголеною "п'ятою точкою" артистки розкритикували її підписники, порівнявши позу Ольги з "походом в туалет".

Однак, незважаючи на осуд з боку шанувальників, менш ніж за добу фотографія набрала майже 400 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, скандальна російська зірка телешоу Ольга Бузова похвалилась черговим зафотошопленим фотосетом.

На сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію голих знімків, зроблені для журналу реаліті-шоу "Дом-2". На фото Бузова постала в чому мати народила, "прикривши" з блиском фотошопу лише яскравими стразами. На відміну від Ольги Бузової, за якої в соцмережі стежать понад 12 мільйонів користувачів, сторінка журналу свого мільйона ще не зібрала. Знімки скандальної ведучої оцінили лайками без малого 4 тисячі фоловерів, вказавши, що деякі моменти збентежили їх.

"Професійний макіяж + фотошоп і навіть баба яга перетвориться в Олену прекрасну", - з іронією зазначили в коментарях.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", російська телеведуча та співачка Ольга Бузова повідомила, що один з учасників телепередачі Comedy Club публічно назвав її повією, а її фанатів - мерзотами. Співачка збирається подати на кривдника до суду. Про це Бузова повідомила в своєму Instagram.

"Сьогодні один "нечоловік", з яким ми працюємо на одному каналі, дозволив публічно мене образити. На жаль, ті, кого я вважала своїми друзями з "камеді", ніяк не вплинули на цю ситуацію. Тому я буду вирішувати це через суд. Називати мене шльондрою і ображати моїх шанувальників, називаючи їх мерзотами і собаками, я не дозволю нікому", - написала Бузова.