Поліція Одеської області відкрила кримінальне провадження за фактом побиття дітей. Жорстоку поведінку вчительки зафіксовано на відео, розповсюдженому у мережі.

Про інцидент повідомляє прес-служба поліції області. З'ясувалось, що подія мала місце у 2016 році на території Біляївського району. Працівники поліції встановили особу правопорушниці. Жінка зізналася у вчиненому.

Кримінальне провадження відкрите за статтею "побої та мордування". Триває досудове слідство. Жінці загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

На Одещині поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом побиття дітей

На Одещині поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом побиття дітей. Про інцидент правоохоронцям стало відомо з відео, опублікованого в Інтернеті. На ньому зафіксовано літню жінку-репетитора, яка під час занять б’є та обзиває учнів. Відомості за вказаним фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.126 (побої і мордування) Кримінального кодексу України. В ході перевірки інформації з’ясувалося, що подія мала місце у 2016 році на території Біляївського району. Працівники поліції встановили особу правопорушниці. Жінка зізналася у вчиненому. Наразі досудове слідство триває. Відповідно до закону, подібні дії караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року. Відео з відкритих джерел

Posted by Поліція Одеської області on Friday, 9 March 2018

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нажаль, знущання вчителів та вихователів над дітьми – далеко не поодинокі випадки. Прояви такої агресії з боку педагогів не залежать від країни проживання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в одному з дитячих садків Миколаєва матір випадково стала свідком того, як вихователька жорстоко била її чотирирічну дитину. Шокована жінка розповіла, що заїхала у дитячий садок серед дня, щоб здати гроші на театр. Вона відкрила двері та побачила, як вихователька хапає дівчинку за спину, за сукню, кидає її, після того, як дитина впала, вихователька нанесла їй кілька ударів ногою в область спини.

Жорстоко знущалась над хлопчиком з ДЦП вихователька дитячого будинку-інтернату під Томськом. Вона потрапила на відео під час того, як била хлопчика. Свою агресію педагог пояснила тим, що дитина дратувала її своїми сльозами і скаргами.

У Китаї поліція заарештувала няню, яка била дитину. Камери в ліфті зафіксували, що вона почала бити малюка всього через кілька хвилин після того, як попрощалася з його матір'ю.

Як тільки двері ліфта за мамою закрились, няня тут же піднімає руку і погрожує хлопчику, який почав плакати за мамою. А потім починає наносити дитині удари в живіт, після чого . починає його бити кулаком по голові.

Охоронець будівлі, який побачив все, що відбувається на камерах відеоспостереження, передав запис батьків дитини, а ті відразу ж звернулися в поліцію. У той же день няня була заарештована. Копи також перевіряють агентство, яке надіслало "шалену няню".