У Великобританії на 91 році життя не стало легендарного комедійного актора і композитора Кена Додда.

Як пише Сlutch, артист помер в своєму будинку в Ліверпулі. Смерть артиста підтвердив і його агент та колега Роберт Холмс.

За даними видання, всього два тижні тому композитора виписали з клініки, де він проходив лікування інфекційного захворювання грудної клітки, яке згодом і стало причиною смерті коміка.

До того він пробув на лікуванні близько шести тижнів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Буквально за кілька днів до смерті композитор одружився і повінчався зі своєю коханою - 76-річної Енн Джонс, з якої він понад 40 років прожив у цивільному шлюбі. Як повідомляють ЗМІ, в момент смерті Джонс була поруч зі своїм козаним чоловіком.

Додда прославили ролі у таких відомих стрічках, як "Аліса в країні чудес" та "Доктор Хто".

Крім того артистзайнав посесне місце і в Книзу рекордів Гіннеса. Додд провів найдовший у світі гумористичний сеанс: півтори тисячі жартів з 3,5 години. У 1982 році актор був удостоєний Ордена Британської імперії, а в 2017 - посвячений у лицарі.

Кен Додд був найбільш відомий за своїми стендап-шоу, стиль яких, що включав в себе не тільки комедію, а й пісні та постановочні номери, сформувався під час виступів на сценах британських мюзик-холів в 1950-х. The Telegraph називає його останнім великим коміком ери мюзик-холів.

Популярність актора просто була безмежною. Його навіть при житті увічнили, поставивши пам’ятник на найбільшому вокзалі в Ліверпулі.

Нагадаємо, вранці, 3 березня, на 76-му році життя помер актор і музикант Девід Огден Стірс. Артиста не стало в його будинку в американському Ньюпорт, штат Орегон.

Дивіться, чим запам’ятався фанатам Кен Додд

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Парижі помер відомий актор Дмитро Дорліак. Артист пішов з життя у віці 81 року. Про смерть радянського актора повідомили його родичі.