У середу, 14 березня, курс найпопулярнішою кріптовалюти Bitcoin після вчорашнього зростання опустився нижче 9 тис. доларів. Про це свідчать дані CoinDesk.

Варто відзначити, що ще 12 березня, курс биткоина залишався в межах рівнів минулого падіння, не демонструючи купівельну активність. Проте трохи пізніше продавці знову опустили вартість Bitcoin під позначку $9 000, не залишивши шансів швидкого відновлення найпопулярнішою кріптовалюти.

В той же час максимальна ціна біткоіна на сьогоднішніх торгах склала 9 474 долара за "монету". Після цього курс трохи знизився, а потім вирівнявся в коридорі 9 100 – 9 200 доларів. Нижній поріг курсу Bitcoin сьогодні склав 8, 987 доларів.

Курс криптовалют на сьогодні

Згідно з даними найпопулярніша криптовалюта біткоін торгується по 8, 987 доларів. Отже, ось, що показує основний торговельний майданчик по відношенню до курсу криптовалют:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Bitcoin - $8 987, 4;

Ethereum - $688, 18;

Bitcoin Cash - $1 058, 91;

Litecoin - $174, 57;

XRP - $0,7808

Як стверджує фінансовий аналітик Олександр Купцикевич, курс біткоіна так і не відновився після провалу в кінці минулого тижня, практично не виходячи з діапазону $8800-$9900. У той час як "Bitcoin misery index" від стратега Уолл-Стріт Томаса Лі сигналізує, що поточний момент вдалий для покупки BTC, ринок виглядає пригніченим.

Ринку не вдалося повернутися вище рівня капіталізації в 400 млрд. Схоже, це новий короткостроковий опір, вважає аналітик.

Варто уточнити, що серед алькоінів монета NEM набрала за останні дні понад 21% на тлі початку виплат Coincheck постраждалим від злому користувачам. Виплати проводяться за курсом $0.83, який був на момент крадіжки незважаючи на те, що з того моменту курс знизився вдвічі.

Біткоін продовжує падати: відео

Також сьогодні закінчуються чергові ф'ючерси на біткоін. На цьому тлі можна очікувати посилення волатильності на ринку криптовалют.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 12 березня стало відомо, що французький стартап Qarnot розробив і запустив у продаж домашній обігрівач QC1, який, крім обігріву приміщень, також може виконувати роль устаткування для видобутку криптовалют.