Відома українська співачка, переможниця пісенного конкурсу Євробачення 2016 Джамала, сьогодні, 21 березня, випустила новий сингл Крила.

Джамала сама написала музику до пісні, а текстом нової композиції став вірш Тетяни Мілімко.

"Пісня Крила про те, що кожному з нас потрібна підтримка інших людей. Я не люблю поняття selfmade, тому що, на мій погляд, воно неправдиве і підносить нас над іншими", - говорить Джамала.

Популярна співачка розповідає про те, що важливо, аби в житті кожного була людина, яка окриляє.

"Ми народжуємося в певних сім'ях, батьки направляють нас, виховують, вкладають в нас свою любов. На кожному етапі нашого життя зустрічаються люди, які нам допомагають, надихають і окриляють. Особливо це важливо в важкі хвилини, коли ти сидиш і думаєш: "Ну, чому я? Чому саме мені дістаються найскладніші випробування? Чому інші люди живуть щасливо, а я найнещасніший?". У ці хвилини тобі й потрібні ці крила, будь-то віра, ангел або кохана людина поруч", - зауважила зірка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Джамала виконала вперше післю Крила під час фіналу Національного відбору на Євробачення.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", Джамала - популярна українська співачка і переможниця Євробачення 2016 розповіла, що носить з собою в сумці дитячі речі на випадок, якщо у неї раптом почнуться пологи. Нагадаємо, артистка знаходиться на останньому місяці вагітності.

Через величезної кількості роботи і проектів в період вагітності, зірка взяла приклад зі своєї матері і тепер не розлучається з валізою, повною дитячих речей.

Також портал повідомляв про те, що Джамала - відома українська співачка, переможець Євробачення-2016 і тренер вокального шоу "Голос країни", продовжує дивувати своїх Фонат милими знімками. Співачка активно працює над своїм репертуаром а також з командою голосу, незважаючи на своє становище. Вона каже, що це приносить їй неймовірне задоволення.

Нагадаємо, що 11 березня в 21.00 глядачам телеканалу "1 + 1" покажуть останній випуск "сліпих прослуховувань" проекту "Голос країни-8". В рамках даного проекту зіркові тренери Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль укомплектують свої команди.