Користувачів інтернету розсмішила розповідь бойовика терористичної "ДНР" про бій між військовими Збройних сил України (ЗСУ) та "Правим сектором".

Відповідний ролик розміщений на сторінці Necro Mancer в Twitter. На відео бойовик Олександр Яковенко, який, за його словами, воює на боці терористів з 2014 року, розповідає на камеру про "епічні бої правосеків із зсушниками". Він також відповідає на питання, які йому задають кремлівські пропагандисти.

"Вчора вночі у них почалися між собою якісь незрозумілі перестрілки. Один по одному вони стріляли, щось, напевно, вони не поділили ... Був у них бій вчора ввечері. Практично з 19.00 почалося і на протязі всієї ночі тривав", - заявив терорист.

За його словами, бої між ВСУ і "Правим сектором" відбуваються періодично, десь раз на місяць.


"Воювали за право першими "запінити" цього *** ната ",
" ЗСУшниками керував Зорян, а "Правим сектором" - Шкіряк? ",

" Жесть, знову наркоту на позиції терорам підвезли "
, - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чергова "мавпа з гранатою" прославилася на весь Донбас - на бойовика напала "білочка".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На тимчасово окупованих територіях командир одного з підрозділів бойовиків вирішив провести "виховну бесіду" з підлеглим, який лика не в'яже. Виховний процес на користь бойовику не пішов: той кричав, погрожував і навіть вистрілив в бік командира. Після цього ватажок наказав роззброїти сепара і кинути його в бліндаж.

У цей час у бойовика стався напад білої гарячки: він схопив дві бойові гранати, які були в бліндажі, зірвавши запобіжні кільця, роззброїв товаришів по службі і, прихопивши зброю, поплентався геть. Але далеко піти так і не зміг: за кілька кроків він звалився в сніг, накривши тілом дві гранати.

У такому положенні він провів близько години - бойовика боялися чіпати через гранати, які знаходилися під ним.

Але не лише "білочка" нападає на бойовиків. Нещодавно на голови сепаратистам на тимчасово окупованих територіях випав помаранчевий сніг. Аномальні опади помітили в Луганську, Світлодарську, Перевальську, Новолуганському та десятках інших.

Жителі Міллеровського району Ростовської області, який межує з Луганською областю, також викладають відеоролики, де відмінно можна розглянути сніг з оранжевим відтінком.