У вівторок, 10 квітня в селі Гостра Могила Київської області скоєно зухвалий розбійний напад на інкасаторський автомобіль. Про це повідомляють "Вартові Еспрессо" в Facebook.

"Зловмисники на автомобілі Audi або BMW (в даний час марка та модель транспортного засобу встановлюються) спровокували ДТП з інкасаторським авто, після чого здійснили напад і заволоділи грошовими коштами, зникли в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Вони відзначають, що по області, а також по Києву введено план "Сирена". Правоохоронці розшукують зловмисників. Сума викрадених грошових коштів поки невідома.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа"у ніч на середу, 4 квітня, в Києві група молодих людей побила і пограбувала продюсера телеканалу "Україна", а потім та ж банда напала ще й до супермаркету в надії обчистити касу. Там у них між охоронцем зав'язалася бійка.

Інцидент стався близько 01:00 на вулиці Гната Юри, 6. У супермаркеті затримали групу молодих людей, серед який були і дівчата, які напали на охоронців з ножем, коли ті намагалися перешкоджати крадіжку товару з магазину. Почалася бійка, пляшки розбилися, і один з нападників порізав обличчя об скло.

Під час оформлення правоохоронці встановили, що зловмисники підходять і під орієнтування про побиття чоловіка на зупинці неподалік.

Потерпілий на зупинці розповів, що є продюсером телеканалу "Україна" і близько 00:30 йшов додому, коли на зупинці на нього напала група людей, які почали мовчки бити, після чого забрали мобільний і гроші, і зникли з місця подій.

Нагадаємо, в середу, 28 березня, в місті Вишневе (Київська область) напали на Олександра Рафальського - ветерана АТО, інваліда третьої групи. Троє чоловіків жорстоко побили воїна, пограбували, забравши все до копійки і кинули посеред вулиці спливати кров'ю. Тепер чоловікові доведеться серйозне довготривале лікування.
Волонтер також зазначила, що у пограбуванні та побитті українського ветерана брали участь троє чоловіків, двоє з них живуть у Вишневому, один – родом з Донецької області.