Інформація про те, що популярна канадська актриса Рейчел МакАдамс вагітна, розлетілася по Мережі ще в лютому. Актриса ретельно приховувала інформацію і це не дивно, адже своє особисте життя вона завжди вважає за краще тримати в секреті.

А сьогодні, 10 квітня, стало відомо, що МакАдамс і її бойфренд Джеймі Лінден вперше стали батьками: портал Hollywood Pipeline опублікував фото зірок разом з сином. Точно не можна сказати, коли саме Рейчел народила. Ім'я малюка також невідомо.

Варто нагадати, що вперше актрису і письменника помітили разом у квітні 2016-го, а вже в липні Рейчел і Джеймі перестали приховувати свій роман і стали з'являтися разом.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що представники американських ЗМІ останнім часом бурхливо обговорюють особу Джуда Лоу. Справа в тому, що знаменитий актор так і претендує на звання «батько року», адже його 30-річна кохана Філіпа Коан, як відзначають спритні журналісти, вагітна первістком. Для самого Лоу малюк стане шостим. Журналісти впевнені, що Філіпа на даний момент все ще в періоді токсикозу і вкрай важко це переносить. Коан повинна народити вже в кінці вересня і обидва виглядають дуже щасливими.