Молода українська виконавиці Марія Яремчук спільно з бонз-бендом DSIDE BAND представила шанувальникам нову роботу. В мережі опублікували хай повий трек "Дай любов".

Про це повідомляє ТСН.

У колаборації з підлітковим танцювальним бойз-бендом Яремчук записала цікаву композицію "Дай любов".

Пісня створена в стилі українського сучасного хіп-хопу. Наразі це нове віяння в українській музиці стає дедалі популярнішим.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Композиція являє собою прихований пристрасний діалог, в якому виконавці розповіли про близькі кожній людині почуття.

"Дай любов" несе простий, зрозумілий і важливий меседж, який гармонійно звучить з вуст сучасного покоління: і дорослої дівчини, і хлопців-підлітків", - розповіла про прем'єру Марія.

Уперше запальний трек шанувальники почули у виконанні зі сцени палацу "Україна".

Хореограф-постановник Руслан Махов допоміг з танцювалтним доповненням пісні. Раніше чуттєву та ніжку Яремчук фанати побачили в кардинально новому амплуа.

Нагдаємо, нещодавно Марія Яремчук вразила українців несподіваним кавером на пісню свого легендарного батька. Співачка поділилася з шанувальниками проникливою версією популярної пісні "Усміхнися мені", яка колись лунала голосом Назарія Яремчука. Співачка додала до української пісні трохи сучасних американських мотивів.

Зазначимо, що 25-річна Марія Яремчук є молодшою донькою померлого в 1995 році відомого українського співака та композитора Назарія Яремчука від його другого шлюбу. Співака здоллал страшна хвороба, у нього виявили рак шлунку, коли донечці було всього два роки. У неї є два брата Назарій та Дмитро та старша сестра Віра від першого шлюбу матері.

Слухайте нове творіння українських виконавців

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська співачка Марія Яремчук вразила шанувальників новим іміджем. Молода співачка зважилася на досить оригінальний експеримент з волоссям. У співачки тепер замість розкішної шевелюри на голові - зухвалі дреди.