Відома українська співачка Світлана Лобода представила відеокліп на пісню "Лети". Відомо, що пісня стала саундтреком до російського фільму "Гоголь. Вій".

Так, українська співачка, яка не відмовляється робити кар'єру в Росії, знову показала свою прихильність до російського шоу-бізнесу, записавши саундтрек до російського фільму, і зняла на нього кліп. Режисером відео традиційно виступила продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна. У кліпі показані кадри з фільму "Гоголь. Вій", де можна знайти досить багато містики, яка характерна для Гоголя.

"Лети" – історія самотності, наповненої таємницею. Як часто в житті ми біжимо від примар, рятуємося у величезних кімнатах чужих душ, щоб забути одну єдину любов, яка була захисним колом, оберегом від зла та болю! Але ми втрачаємо її і залишається тільки "серце на пам'ять". Кожен, хто втрачав – почує в ній свою історію", – говорить про кліпі Лобода.

Нагадаємо, раніше опальна українська співачка Світлана Лобода стала володарем чергової російської нагороди. Відомо, що Лобода завоювала статус найпопулярнішої виконавиці на радіо за версією TopHit Music Awards 2018. Про це стало відомо завдяки повідомленням Світлани Лободи в Instagram.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Премія Топ Хіт оголосила результати за рік. LOBODA - найпопулярніша виконавиця на радіо в 2017 році - 10 треків – 2 299 587 ефірів. LOBODA - найкраща виконавиця року за версією YouTube Russia в 2017 році (95 807 728 переглядів). LOBODA – "Твої очі" - трек, що найбільше повторювався на радіо в 2017 році (875 612 ефірів)", - повідомила Лобода.

Варто відзначити, що в категорії "Краща виконавиця" Світлана Лобода обігнала російську співачку Ольгу Бузову та українську зірку Ані Лорак. Церемонія вручення премії відбулася 11 квітня в Москві, в клубі Yota Arena. Проте зірка не приїхала на церемонію, і записала відеозвернення, у якому подякувала своїм шанувальникам.

Як повідомляв портал "Знай.uа" скандально відома українська співачка Ані Лорак, від якої відвернулося багато прихильників через її численні виступи на російській сцені, в черговий раз викликала справжню бурю в соціальних мережах. Так, на своїй сторінці в Instagram співачка виклала відео з концерту у російському Бєлгороді.