З приходом весни українці все активніше виходять у двори та прибирають свої подвір'я та господарства. Серед популярних методів боротьби з минулорічною сухою травою в Україні є спалювання. Однак мало хто задумується про те, до яких наслідків це може призвести.

На сторінці групи "Жити у Харкові" в Facebook показали, чим закінчилось спалення трави. Знімки просто шокують і змушують задуматися.

"Репост, щоб бачили ті, хто випалює траву", - написали автори посту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На знімках можна побачити трупи тварин, яких наздогнав пекельний вогонь.

Користувачі в соцмережах шоковані побаченим, про що висловилися в коментарях.

"Кошмар! Бідні тварини! Потрібно так само вчинити з тим хто це зробив. Нелюди", - пише Анна Якубенко.

"Найстрашніша істота на землі, це людина".

"Я ось лайкаю, але сама розумію, що ті хто випалює як правило не сидять в соцмережах, тому не читаю і не бачать цього".

"Д…ли, в моєму населеному пункті це роблять щороку. Їм заважає очерет на озері і сухостій на пасовище".

"Я б їх сама спалювала. Тварини страждають і смог постійно!".


Нагадаємо, у Харкові вирішили розібратися з деревами по-новому. Катастрофа загрожує жахливими наслідками. Працівники комунальних служб у різних місцях міста зрізають гілки "під нуль", при цьому вони називають свої дії "омолодженням".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у столичному парку Партизанської Слави вандали знищили молоді насадження. Нелюди пошкодили стовбури на 10 молодих вербах в парку Партизанської Слави.

Кияни скаржаться на низький рівень професіоналізму працівників комунальних служб, які отримують зарплати і фінансуються з кишені звичайних жителів міста. Одним свідченням цієї ситуації стала обрізка дерев, після якої від рослин залишаються лише стовпчики.