Скандально відома зірка випусків ток-шоу «Нехай говорять» вирішила спробувати себе в ролі співачки і записала свій перший кліп.

Як повідомляє видання Super, слившее в мережу «дітище» Шурыгиной, штурмувати шоу-бізнес дівчина планує не одна — починаюча співачка взяла до себе в групу співака Сашка Актома. І як стало відомо, у них глобальні плани. З'явився в соцмережах кліп — лише один з чотирьох композицій скандалістки.

За звучанням трек вийшов на стику «Фактора 2» і «три Крапки». Але більше увагу глядачів привертають не рими, а відео-супровід. Тут дівчина дала собі волю й показала своє тіло у всіх позах. В тому числі, і в самих непристойних.

Розв'язність дівчині укупі з її незначними музичними здібностями змусили користувачів мережі винести творчості Шурыгиной зовсім не втішний вердикт: "Це смітник. Жах. Ну і дожили. Немає слів ! Заборонити!".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Представник медіа, 23-річний Радмір Коваль, який відповідав за масовку на телешоу, розповів про заробіток Діани Шурыгиной, її родичів, а також ґвалтівника Сергія Семенова. Про це стало відомо після публікації відео на YouTube.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За словами Радміра, абсолютно всі кроки, репліки і дії Шурыгиной в ефірі телешоу прописувалися в сценарії, включаючи навіть ті моменти, коли вона зі скандалом йде зі студії.

За право відзняти останній епізод вийшов з в'язниці Сергієм Семеновим розгорнулася справжня боротьба між каналами, в якій виграла "Росія 1". Радмір уточнив, що Семенов може отримати мільйон за ефір при високих рейтингах.