Шостий випуск популярного українського шоу Холостяк-8 став для багатьох суцільним подивом. Почнемо з того, що на проекті стався перший поцілунок Рождена з однією з учасниць, по-друге, з однією з дівчат Холостяк відправився на побачення до спекотного Єгипту. Хто це? Давайте про все по порядку.



Новий тиждень почалася для дівчат з приємної несподіванки. Вийшовши у вітальню, дівчата знайшли прикрашену ялинку, кульки, гірлянди і подарунки. Одна з учасниць назвала це все чарівним "Рожденством", адже на вулиці зелена трава, а Холостяк вирішив влаштувати дівчатам справжнє зимове свято. Панянки почали дивитися, що ж приніс їм "Дід Мороз" в яскравих упаковках: Іванна отримала пупса, про який мріяла з дитинства, Галина отримала в подарунок іграшковий будинок.



Подарунки викликали щире захоплення, але не всі їх отримали. Сльози на очах з'явилися біля головної гумористики проекту Ані. Дівчина не могла приховати свої емоції, адже, як вона зізналася, в її житті ніколи не було нормального сімейного свята, адже Аню виховувала і ростила її прабабуся.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Але сльози швидко змінилися усмішкою, коли вона дізналася, що йде на індивідуальне побачення з Холостяком. Для Ані Рожден влаштував особливу зустріч у великому будинку, де вони разом повечеряли, а після Холостяк подарував дівчині кросівки, що світяться, про які вона мріяла з дитинства і разом вони спекли шарлотку. Пізніше, за вечерею, до Рождена та Ані приєдналися його друзі. Як і завжди, дівчина не підкачала і багато жартувала.



Як проходило побачення Холостяка з Анею


Готовність до відповідальності Холостяк вирішив перевірити у довговолосої білявки Олі. Рожден запросив дівчину на особливе побачення, а саме - на дитячі атракціони. Більш того - Рожден і Ольга повинні були відповідати і доглядати за двома дітьми відразу. Малюками виявилися сини ведучого шоу Холостяк-8 Григорія Решетника. У певний момент Оля повела себе не так як очікував того Рожден.



Дівчина дуріла і стрибала на батуті забувши про дітей. Холостяку здалося, ніби Ольга - сама ще дитина і не готова нести відповідальність за дітей. Але на церемонії троянд вона все-таки не покинула проект. Рожден зізнався, що Ольга йому симпатична і, можливо, вона ще розкриється на проекті.



Як проходило побачення Холостяка з Олею


До спекотного і сонячного Єгипту несподівано для всіх з Рожденом вирушила Галина. З Холостяком вони каталися на квадроциклах по пустелі, побували в гостях у бедуїнів і... вперше поцілувалися. Це був перший поцілунок Холостяка з учасницею з початку шоу.



Як проходило побачення Холостяка з Галею


В цей час, в Києві, дівчата чекали повернення Холостяка з теплих країв. Молоду маму Настю очікував найкращий сюрприз і "подарунок" під ялинку - на один тиждень до неї приїхав її син Матвій.

Сюрприз для Насті


Настав час церемонії троянд на Холостяк-8. Несподіваним чином покинула проект Аня, яка вже встигла так полюбитися глядачам. Рожден зізнався, що з Анею вони більше як друзі, а не закохані.



Крім Ані проект покинула і новоспечена учасниця - прихильниця Рождена Настя. Холостяк не зміг зрозуміти справжню мету дівчини на проекті.



По завершенню церемонії троянд Рожден оголосив учасницям, які залишилися, що на наступному тижні всі разом вони відправляються до сонячної Португалії.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що Рожден зізнався, яка якість в дівчатах його приваблює найбільше.