Залізничний вокзал в окупованому Вуглегірську, Донецької області, перебуває в жалюгідному стані, а залізничні колії біля нього занедбані і зарослі травою. Відповідне фото опубліковано на сторінці Twitter Дебальцеве online.

"Вуглегірськ звільнений... від життя. Як виглядає процвітання, коли Росія врятувала від України", – з сумом коментує фото автор посту.

В коментарях також висловлюються з приводу змін в зовнішності вокзалу після приходу "ДНР": "А раніше сиділи на цій лавочці і чекали Інтерсіті на Луганськ", "Відмінний вигляд. Прямо життя б'є ключем. Прапорців тільки і стрічок не вистачає", "Дуже красиво! Зате без "фашистів" і "бандер"! Будуть з Абхазією обмінюватися фотографіями пам'яток!"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на Донбасі з'явилися магнітики, на яких зображено зруйноване місто Попасна. Фотографії дивного магнітика опублікував в мережі журналіст Андрій Цаплієнко. У коментарі до запису журналісту відповіли, що бачили магніти на схожу тематику в Лисичанську. Там теж знайшлися фанати зруйнованих через війну будинків і мостів.

Також журналіст звернув увагу на ознаки посилення агресії на Донбасі. Крім того, російська сторона намагається відкликати 18 своїх представників з Соледара, що призведе до блокування Спільного центру координації і контролю.

"Для тих, хто не в темі: зараз СЦКК єдиний комунікативний орган для того, щоб сторони могли запросити перемир'я і режим припинення вогню", - пояснює Цаплієнко.

Ми також писали, що Кобзон запропонував перетворити зруйнований Росією Донбас в заповідник. Окупанти планують створити на території ОРДЛО "постіндустріальний ландшафтно-рекреаційний заповідник". Ініціаторами цього виступили депутат від фракції "Єдиної Росії" Йосип Кобзон і комітет нижньої палати з культури.

Кобзон і профільний комітет організує виставку "Індустріальна спадщина Донбасу", яку відкриють у Держдумі РФ 17 травня. Організатори заходу вважають, що "це призведе до виникнення великого туристичного кластеру".