В окупованому Донецьку 10 лютого з самого ранку бойовики почали зганяти мешканців міста на прощання і похорон ватажка угруповання терористів "Сомалі" Михайла Толстих, більш відомого за прізвиськом "Гіві".

Труну з його останками розмістили в холі Донецького обласного театру опери і балету. На так звану церемонію бойовики зібрали близько сотні людей. Серед них були навіть школярі і студенти.

Читайте також: Похорон Гіві: закрита труна і мінімум людей

Попрощатися з "Гіві" прийшов ватажок "ДНР" Олександр Захарченко. Щоб створити видимість масштабності похорону, бойовики перекрили центр міста, а на вулиці вивели велику кількість членів "поліції" ДНР ".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, бойовика "Гіві" поховають на кладовищі в Донецьку поруч з іншим ватажком терористів "Моторолою". Поруч з його майбутньої могилою незабаром побудують громадський туалет.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще