Відомий російський комік і відеоблогер Данило Поперечний виправдався за заборону в'їзду на територію України. Відповідне відеозвернення він опублікував на YouTube, зазначивши, що завжди намагався уникнути різких висловлювань щодо відносин України та Росії. До речі, у своєму зверненні-виправданні Поперечний сказав кілька фраз на чистою українською мовою без будь-якого акценту.

Комік розповів, що він вважає Київ своєю другою домівкою. Також за його словами, він закінчував школу саме в українській столиці, а ще у нього багато родичів і друзів живе в Україні.

"Плюс – я ніколи не відвідував Крим. Тому що я знаю ситуацію – війна все ще триває, але я до неї не маю ніякого відношення. Більшість радикально налаштованих до росіян українців чомусь вважають, що ми одне ціле з нашим урядом і несемо відповідальність за кожну дію тих, хто у владі... Це не так. І, напевно, не зайвим буде нагадати, що ми просто люди, які, так вже склалося, що народилися на цій території", - сказав артист.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Данило Поперечний у своєму відео розповів, хто і для чого подає запити в Службу безпеки України, з-за яких потім забороняють в'їзд російським артистам, які, за його словами, не несуть небезпеки Україні. Комік також зізнався, що його неодноразово намагалися "перевірити" провокаційним питанням "Чий Крим?". До речі, в цьому відео Поперечний дав відповідь на це питання, яка багатьох здивує.

Варто відзначити, що цими дняи у Данила Поперечного були заплановані концерти в Києві, Харкові та Одесі. Але тепер не відомо, чи відбудуться вони. Однак у підписі до відеозвернення Поперечний заспокоїв своїх українських шанувальників.

"Ми, звичайно, вже робимо все можливе, щоб вирішити це питання в правовому полі і провести довгоочікувані концерти, так що не переживайте", - написав він у підписі до відео.

Увага! Відео містить ненормативну лексику!

Відзначимо, що в прес-центрі СБУ повідомили, що блогеру заборонений в'їзд в Україну з 12 квітня на три роки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відому російську співачку не пустили в Київ.