У мережі з'явилося відео того, як так звана поліція "ДНР" жорстоко б'є громадян окупованого Седова, що в Донецькій області. Відео опубліковане на YouTube користувачем Alex Moran.

Автор ролика пояснив, що конфлікт між "поліцією" і жителями почався через гучної музики, яка грала в машині. За словами користувача, який, очевидно, був на місці події, поліцейські також забороняли знімати їх на мобільні телефони.

"Суть в тому, що молоді люди включили музику в авто в районі 22 годин 13 хвилин. Приїхала поліція за фактом, що нібито порушується закон, який передбачає спокій громадян. Природно, народ почав сваритися, так як спокій громадян передбачається з 23 години і поблизу житлових будинків немає. Чоловік, якого в кінці відео приймає вагітний собровец, знімав на відео співробітників поліції, що законом не заборонено, так як згідно конституції, поліція є гласною, але поліція не посилається на конституцію та закони, а придумує їх з голови", — сказано в описі до відео.

Нагадаємо, "любов" до окупантів на Донбасі показали одним фото. Користувачі мережі одним фото показали, як мирні жителі Донбасу відносяться до бойовиків незаконних збройних формувань, які захопили ряд населених пунктів на сході України. Відповідне фото було розміщено на сторінці Wendy в Twittter. Так, в окупованому Кришталевому (раніше Красний Луч) Луганської області невідомі зробили напис на стіні "ЛНР" - х**ня".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що виродків з "ДНР" спіймали на дикому фейку про звірства ЗСУ. Донецькі бойовики, яких постійно "підігріває" Путін, спалилися на черговому дикому фейку. Відомо, що сепаратисти розповіли про новий "обстріл" в Ясинуватій з боку української армії, який нібито стався в суботу, 21 липня.

Також "Знай.uа" писав, що лжепророк розлютив українців ватним маячнею. Мережі розлютила поведінка чоловіка без певного місця проживання в Рівному, який заробляє милостинею, при цьому проклинаючи українців.