Меморіал Вічної Слави у Луцьку осквернили невідомі.

Як повідомляє УНН, біля стели з іменами військових-героїв Другої Світової війни невідомі залишили опудало яструба з українською символікою, пляшку шампуню і мішечки з маскою баби Яги і зображенням черепа.

Місцеві співробітники правоохоронних органів зазначили, що до них ніхто не звертався з приводу інциденту. Лучани без інтересу поставилися до події, тому ці предмети досі стоять на пам'ятнику.

"Ніхто не звертався ні в міський відділ міліції, ні в управління про подібну знахідку", - зазначили в ГУ УМВС України у Волинській області.

Читайте також: Невідомі знову осквернили могилу Бандери в Мюнхені

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що в Луцьку затримали вандала, який повалив хрест і розкидав вінки на могилі Героя Небесної сотні Василя Мойсея.

32-річний житель Віталій Т. в ніч з 11 на 12 серпня повалив хрест на могилі героя, а також спалив Біблію і шарф ФК "Волинь" з могили в сміттєвому баку.