У сучасному світі у дітей багато розваг, але малювання на асфальті вони дуже полюбляють. Навесні та влітку, коли сприяє погода, можна побачити на дорогах веселі малюнки.

Дорослі іноді теж долучаються до такої розваги. Вони допомагають дітлахам зображувати різних персонажів улюблених мультиків.

Діти малюють популярних міньйонів, песиків та персонажів цікавого мультфільму Adventure time - Джейка і Фінна, а також рожеву принцесу Бубльгум.

За допомогою дорослих дітлахам вдалось відтворити шедевр живопису Леонардо да Вінчі – Мону Лізу. Вона постала перед глядачами у вигляді дивовижної істоти.

Читайте також: Діти Тернопільщини побажали бійцям АТО миру і любові (фото)

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що вчені довели, що постійне перебування дітей поряд з дорослими сприяє появі стійкого зв'язку та нормального психічного розвитку дітлахів.