Об'єднаний штаб "Солідарності" та УДАРу на виборах у Києві очолить креатура скандально відомого депутата Сергія Березенка - Володимир Прокопов.

У 2014 році Володимир Прокопов потрапив на прохідне місце за списком "Удар - БПП" саме з подачі Березенка, з яким підтримує дружні стосунки з 2006 року. Зокрема, саме Березенко сприяв тому щоб Прокопов став заступником директора департаменту з контролю за використанням земель Державної інспекції сільського господарства України.

Експерти відзначають, що президент Петро Порошенко активно відмежовує команду міського голови Києва Віталія Кличка від усіх "годівниць" у столиці, просуваючи своїх молодих ставлеників.

"Порошенко досить успішно прилаштував біля себе "молоду команду" колишнього міського голови Києва Черновецького. Адже Березенко, Прокопів, Тарасюк, Окопний, Довгий - це все поросль Космосу", - говорить "Знай" Андрій Турій, один із лідерів громадської організації "Рух за реформи".

Читайте також "Диктат американців змусить Київ проводити реформи" - політолог

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Найбільш одіозних представників колишнього очільника Києва президент тримає на відстані.

"Наприклад, того ж Довгого. А ось друга хвиля на чолі з його новим фаворитом Сергієм Березенком активно просочується зараз на всіх рівнях в Києві. Але куди складніше Кличкові буде після виборів, коли його людей відсунуть від всіх грошових потоків в столиці", - розповідає активіст.

Нагадаємо, вибори до місцевих органів влади мають відбутися 25 жовтня 2015. За два місяці до виборів намічається злиття партії Віталія Кличка УДАР і пропрезидентською "Солідарності". Згідно з наявною інформацією, 80% місць в новому об'єднанні займуть ставленики Петра Порошенка.