Служба безпеки України затримала мешканця міста Донецьк, який повідомляв терористам "ДНР" інформацію щодо пересування української військової техніки. Вони також викрили інформаторку терористів з Луганщини.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Чоловік протягом 10 місяців спостерігав за рухом військових колон з балкона своєї квартири. Після цього він регулярно телефонував куратору з псевдо-спецслужби терористів "міністерства державної безпеки ДНР". Інформатор запевняє, що примусово став зрадником. Бойовики, за його словами, погрожували родині чоловіка та шантажували.

Окрім того, у районі міста Золоте Луганської області співробітники спецслужби затримали інформаторку терористів "ЛНР". Вона народилася на Луганщині у місті Гірське. Терористи завербували її у березні цього року.

Читайте також: Інформатора терористів "ЛНР" затримали з арсеналом зброї

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Жінка збирала та передавала бойовикам дані про місця перебування та маршрути переміщення підрозділів сил АТО. Правоохоронці, під час обшуку, виявили у неї п'ять мобільних телефонів та велику кількість SIM-карток українських мобільних операторів. Вона використовувала їх для зв'язку з кураторами бойовиків.

Наразі за цими фактами розпочато кримінальні провадження та триває слідство.