На сьогоднішньому засіданні Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), члени регулятора постановили зупинити обіг акцій Приватного акціонерного товариства "Аркадія" - передає StockWorld.

ПрАТ "Аркадія" - готельний комлекс в Одесі, що знаходиться в однойменному курортному районі Чорноморського узбережжя.

Комісія не повідомляє, у зв'язку з чим було прийнято таке рішення. Проте, ймовірно, причиною зупинки обігу цінних паперів стало перетворення "Аркадії" з ПрАТ у ТОВ.

Акціонери "Аркадії" прийняли рішення про зміну організаційно-правової форми на загальних зборах у серпні. За перетворення у ТОВ проголосувала переважна більшість власників (4218 голосів, або 96,61%).

Обмін активів здійснюється пропорційно кількості акцій, що належать акціонеру відповідно до реєстру.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: В Одесі автомайданівці протестують проти затримання активістів

Нагадаємо, що радником губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі призначений генеральний директор стивідорної компанії "Трансінвестсервіс" (ТІС) Андрій Ставніцер. Він буде працювати в Одеській облдержадміністрації на громадських засадах, а кабінет для нього обладнали в приміщенні Департаменту зовнішньоекономічної діяльності.