Сьогодні Київський районний суд Харкова виніс вирок жінці, яка організувала бордель.

Як повідомляє прес-служба харківського МВС, вона замаскувала його під масажний салон. Її посадили у в'язницю на п'ять років.

"28-річна громадянка орендувала трикімнатну квартиру, потім за допомогою оголошення в інтернеті набрала дівчат для надання інтимних послуг клієнтам. Бізнес маскувався під діяльність масажного салону. За таку "роботу" жінка пропонувала винагороду у вигляді половини сплачених клієнтами коштів", - йдеться в повідомленні.

Під час затримання у квартирі було п'ять повій. Крім того, на місці вилучили речові докази, гроші і зошит з графіком відвідування клієнтів.

Читайте також: У центрі Києва затримали сімох "жриць кохання" (фото)

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, у Верховній Раді зареєстрували законопроект про легалізацію проституції. Він встановлює серед іншого права та обов'язки повій.