Невдовзі розпочнуться зйомки фільму про британську співачку Емі Вайнгауз. Головну роль у фільмі виконає шведка Нумі Рапас.

Про це повідомляє Канал 24.

Режисером цієї роботи стане ірландка Кірстен Шерідан. Її фільми "Диско-свині" та "Август Раш" теж були про музику та отримали високі оцінки від кінокритиків.

"Емі називають дівою, генієм-мучеником, пропащою душею, за якою полювали таблоїди. Завдання нашого фільму відрізняється від того, що зазвичай говорять про Емі Уайнхаус. Ми хочемо дотримуватися емоційного і життєствердного підходу, вивчаючи через збільшувальне скло життя і творчість співачки", - розповіла режисер.

Наразі невідомо, яку фільм матиме назву, та коли його можна буде побачити на екранах. Сценарій до стрічки також створила сама Шерідан.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Читайте також: З'явився дебютний трейлер фільму Warcraft (відео)

Нумі Рапас відома за роллю у шведській кіноверсії роману Стіга Ларссона "Дівчина з тату дракона". Також вона зіграла у фільмах "Прометей" Рідлі Скотта та "Шерлок Холмс" Гая Річі.

Нагадаємо, одна з найпопулярніших співачок Великої Британії Емі Вайнгауз померла у 2011 році. Їй було усього 27 років, а причиною смерті став серцевий напад через зловживання алкоголем.