Поблизу селища Верхньоторецьке правоохоронці затримали вантажівку, яка у супроводі озброєної "охорони" намагалася потрапити на територію так званої "Донецької народної республіки". Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Зловмисники збиралися в обхід встановлених пунктів пропуску ввезти на окуповану територію вантаж з товарами широкого вжитку.

Під час затримання один з "охоронців" погрожував вистрілити у членів мобільної групи з гранатомета, який був у бойовій готовності.

Співробітники спецслужби роззброїли злочинців. Після цього в них вилучили товар та транспортні засоби.

Читайте також: Донеччанин віз окупантам медпрепарати, приховані в овочах

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У СБУ повідомили, що у вантажівці правопорушники везли одяг, взуття, косметику та електричні прилади. Загальна вартість вилученого становить понад мільйон гривень.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за двома статтями - "незаконне переправлення осіб через державний кордон" та "погроза працівникам правоохоронних органів". Злочинцям загрожує до п'яти років ув'язнення.