Порушники виловлювали рибу в незаконний спосіб на території рибоколгоспу одного із сіл Чорнобаївського району. Зникнути з незаконною здобиччю браконьєрам завадили поліцейські. З місця події вилучено понад тонну риби.

Про це повідомляє МВС України.

В поліцію надійшло повідомлення про незаконний вилов риби від представників громадського формування. Прибувши на виклик правоохоронці побачили чотирьох чоловіків, які перевантажували здобич з човнів у причіп автомобіля. Побачивши патрульних зловмисники втекли. Вони залишили понад тонну незаконно добутої риби, два баркаси, сітки, автомобіль та причіп.

Читайте також: Поліцейські вилучили 43 тонни металобрухту у Донецькій області (фото)

Як стало відомо, до вчинення кримінального правопорушення причетні жителі Чорнобаївського району віком від 45 до 50 років, один з яких працює рибінспектором в сусідній області. На даний час їх місце знаходження встановлене, тривають заходи по їх затриманню.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще