В ніч на 22 листопада на анексованому півострові повністю зникло світло. Знеструмлення сталося внаслідок підриву невідомими опор лінії електропередач у Херсонській області. Російські ЗМІ зі посиланням на МЧС повідомили про режим надзвичайної ситуації в Криму.

В соцмережах у кримчан відразу почалася паніка.

"І все ж таки Бандери знеструмили Крим. Вимкнули світло практично скрізь. Працює тільки там, де автономні генератори. Скільки це триватиме - невідомо!", - пишуть.

Читайте також: Силовики штурмують учасників блокади Криму

Найбільше переймалися тим, що не показує телевізор та не можна зарядити телефони. Повідомляється, що перестали працювати автозаправки та магазини. Також, кримчан дивувало, що українці їм не співчувають, а радісно коментують цю новину.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Близько третьої години ночі з'явилися перші повідомлення, що світло частково увімкнули. Влада анексованого півострову повідомила про створення оперативного штабу. Всі об'єкти перепідключають до резервних джерел живлення, переконують.