У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" провели виставку картин пензля душевнохворих людей.

Одним з експонатів експозиції стала робота президента Росії Володимира Путіна "Кішка. Вигляд ззаду", яку він намалював на інтерактивній дошці в одній з курганських шкіл 1-го вересня 2013 року, передає місцевий паблік в соцмережі.

Повідомляється, що виставка пройшла у форматі аукціону.

"Всі кошти, виручені від продажу картин, направлять у фонд" Духовний спокій ", який займається проблемами душевнохворих людей в" Республіці "", - написали представники так званої "ДНР".

Читайте також: Соцмережі: Путіна вкрали

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, російський президент спантеличив школярів і всю країну дивним малюнком у 2013 році. З приводу його роботи "Кішка. Вигляд ззаду "висловилися психологи, зазначивши, що автор малюнка не відрізняється видатними креативними здібностями і є замкнутим і відлюдним чоловіком, невпевненим у своїй мужності. У той же час один з російських журналістів зазначив: "Ми всі гадаємо, чим стурбований державний діяч Путін, а у нього в голові, виявляється, ось що".