На річці під ногами у трьох людей тріснула крига і вони провалились у воду. Випадок трапився у Харкові.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Рятувальники отримали повідомлення про нещасний випадок першого січня о 14:23. Зазначалось, люди провалились у Київському районі міста по вулиці Барабашова, 38, навпроти на річці.

На місце події виїхали два пожежно-рятувальні підрозділи. Рятувальники побачили, що у воді, близько у 30 метрах від берега, перебували два чоловіка та жінка.

Вони скористались рятувальною мотузкою, драбиною та човном, щоб витягти людей з води. Потім їх передали у руки лікарів. Медики встановили попередній діагноз жінці та чоловікові - переохолодження тіла. Їх відвезли до лікарні. Інший чоловік з цієї компанії відмовився від госпіталізації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: Дитині відірвало пальця вибухом петарди

Нагадаємо, в Криму водій дорогого позашляховика Range Rover вирішив зустріти Новий Рік в річці Салгир. Автомобіль залишили фактично в центрі міста неподалік мосту. Користувачі мережі зазначають, що дуже важко заїхати в річку у цьому місці, а виїхати звідти взагалі неможливо. Водія поряд з позашляховиком не було.